Aarhus inside fritlagt logo

Immense festival 2023

Immense Festival

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Immense festival 2023

Immense festival 2023

Immense Festival er det ultimative sted for alle house- og elektronisk musikfans. Vi har sammensat en stjernespækket lineup af de hotteste DJ’s og kunstnere inden for genren. Her kan du opleve kunstnere som: Estefano Haze, Felix Zahra, MiniMalene og Berthelsen

De to dage under Ringgadebroen i Aarhus, bliver fyldt med pulserende beats og en energi, der er helt i top. Uanset om du er en hardcore house-entusiast eller en nybegynder i den elektroniske musikverden, er der noget for alle på vores festival.

Vi har skabt den perfekte festatmosfære med dekorative lys, visuelle effekter og en feststemning, der ikke kan beskrives med ord. Vores fireshow og lasershow vil blæse dig omkuld, og du kan tage en pause i vores chill-out område, hvor du kan slappe af, prøve et af VibroAcoustics bassgulve eller få massage af en professionel massør og healer.

På Immense Festival har vi skabt en lille chill-out oase med 2x moduler af bassgulve fra VibroAcoustics. Her kan du ligge og høre/mærke en bestemt frekvens igennem afslappende Ambient musik. En unik sanseoplevelse, der giver dig mulighed for at fordybe dig og lade musikken flyde gennem din krop. Find din indre ro i vores magiske chill-out område.

Vi har selvfølgelig også sørget for alle de bedste mad- og drikkeoplevelser, så du kan holde energien oppe hele natten.

Vi har to udendørs scener med House, Techno, Trance & Psytrance musik. Når vi lukker musikken udendørs ved midnat, fortsætter festen indendørs, og vi holder gang i musikken hele natten.
Volume Village er vores fantastiske nye indendørs venue, der er bæredygtigt designet og giver en enestående lydoplevelse. Vi har et topmoderne Function One lydsystem og masser af plads til alle festglade mennesker.

Vi har kun 1000 partout billetter til rådighed i år. Billetterne er tilgængelige nu, men husk, at vi ikke kan garantere billetter ved indgangen, når de er udsolgt.

REGULÆR, Partout – Udgivelsesdato den 1. maj // Pris: 445 DKK
DØRPRIS, Partout – Kun ved indgangen // Pris: 545 DKK

Forudsalg af endagsbilletter er tilgængelige i år
Lørdag den 12. august – Pris: 245 DKK
DØRPRIS, Endagsbillet – Kun ved indgangen // Pris: 295 DKK

Køb din billet her.

Vi er stolte af at støtte Aarhus Hjælper – en velgørenhedsforening, der hjælper udsatte børn, unge og voksne i Aarhus. Vores donation går til deres studietur, der giver dem en unik oplevelse og håb for fremtiden. Sammen gør vi en forskel.

Immense festival 2023   Immense festival 2023    Immense festival 2023   Immense festival 2023Immense festival 2023

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.