Aarhus Inside logo

ILT Festival

ILT Festival

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev ILT Festival

ILT Festival

Kom til ILT Festivalen i 2023, som arrangeres af Teatret Svalegangen, Teatret Gruppe 38 og Aarhus Teater i samarbejde med alle byens øvrige scener! Festivalen præsenterer nogle af verdens mest anerkendte internationale kunstnere inden for en bred vifte af genrer, herunder klassisk drama, dans, fysisk teater, installationer, dukke- og animationsteater samt musik- og teaterkoncerter. Derudover vil der være en lang række sideaktiviteter, der henvender sig bredt til alle byens borgere og til både nationale og internationale branchefolk.

Festivalens overordnede formål er at præsentere publikum for noget af tidens mest spændende internationale teater, dans og performance samt at bygge bro til nye publikumsgrupper og styrke interessen for scenekunstens univers. Oplev prisvindende forestillinger som Cirk La Putykas “Runners”, der vil få dig til at overveje livet i en verden, hvor alt går stærkt, eller “States of Emergency”, en rekonstruktion af terrorangrebet i Oslo og på Utøya den 22. juli 2011.

Hør også om Victor Afung Lauwers og Jan Lauwers’ svar på ti af Shakespeares tragedier i Needcompany’s “Billy’s Violence” eller udforsk en verden af kunstig lykke i installationen “Happiness”. Lyt til diskussioner mellem koreograf Marina Otero og performanceforsker Lola Proaño Gómez om det selvbiografiske værk “Fuck Me”, eller hør instruktør, dramatiker og kunstnerisk leder af Transiteatre-Bergen Tore Vagn Lid i samtale med anmelder Monna Dithmer om forestillingen “03:08:38 State of Emergency” og dens plads i det nutidige teaterlandskab.

Og endelig, oplev Danmarks ukronede drag-dronning Miss Stella Starlight, der har betrådt de skrå brædder i mere end 20 år, sprede ben, glæde og glimmer med humor, hjerterum og poesi i sine udfoldelser. Festivalen byder på noget for enhver smag og henvender sig til både lokale og internationale teaterentusiaster, så kom og vær en del af denne spændende begivenhed.

Køb et festivalarmbånd og få 25% rabat på alle forestillinger under ILT Festival 2023.

Se hele programmet

Foto: Jef Rabillon

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.