Aarhus Inside logo

Ida Wenøe

Ida Wenøe

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Ida Wenøe

Ida Wenøe

Ida Wenøe, en anerkendt sanger, sangskriver og live-performer, har igennem sine hundredevis af livekoncerter formået at etablere sig som en betydningsfuld skikkelse inden for den nordiske indie folk-scene. Hendes musikalske udtryk er kendetegnet ved en unik blanding af nordisk melankoli og amerikansk singer-songwriter-tradition.

Med en dyb forankring i nordiske toner og en åbenlys inspiration fra amerikanske ikoner som Nick Drake, Sufjan Stevens og Leonard Cohen har Ida Wenøe formået at skabe sit helt eget musikalske univers. Hendes stemme bærer en sjælden ægthed og intensitet, der formår at røre lytteren på et dybt følelsesmæssigt plan.

Ida Wenøe har udgivet to anmelderroste soloalbums, “Time of Ghosts” (2015) og “The Things We Don’t Know Yet” (2019), der begge har modtaget betydelig opmærksomhed, især i England, hvor hun har optrådt ved utallige lejligheder. Hendes musik er blevet rost af radiostationer som DR P6 Beat, BBC 6 Music, Amazing Radio og den amerikanske KEXP.

I anerkendelse af hendes enestående bidrag til den nordiske rootsmusikscene blev Ida Wenøe tildelt Danish Music Award som “Årets Rootsnavn 2021”. Hendes musik har også fundet vej til Højskolesangbogen, hvor en af hendes sange blev optaget i den 19. udgave.

Med den nylige udgivelse af hendes album “Undersea”, produceret i samarbejde med Dennis Ahlgren (kendt for sit arbejde med musikere som Tina Dickow og Teitur), har Ida Wenøe taget sit musikalske udtryk til nye dybder og skabt en unik lyd, der fanger lytteren og tager dem med på en rejse gennem refleksion og følelser.

Ida Wenøe har samlet et nyt talentfuldt orkester bestående af musikere som den skotske multiinstrumentalist Samantha Whates, der bidrager med fløjter, guitarer, kor og percussion, samt den dygtige violinist og mandolinspiller Hal Parfitt-Murray. Sammen skaber de en atmosfære af intensitet og dybde, der fanger publikum og transporterer dem ind i Wenøes smukke musikalske univers.

Med sin stærke tilstedeværelse på scenen og en stemme, der rører dybt, er Ida Wenøe en kunstner, der formår at skabe en intim og følelsesladet oplevelse for sit publikum. Hendes koncerter er mere end bare musikalske præstationer – de er fortællinger, der væver sig ind i sjælen og efterlader et varigt indtryk.

Praktisk vedr. Ida Wenøe

Billetpris 240 kr.
Varighed: ca. 1 time og 30 minutter
Lille sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.