Aarhus inside fritlagt logo

Ida Wenøe

Ida Wenøe

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Ida Wenøe

Ida Wenøe

Ida Wenøe, en anerkendt sanger, sangskriver og live-performer, har igennem sine hundredevis af livekoncerter formået at etablere sig som en betydningsfuld skikkelse inden for den nordiske indie folk-scene. Hendes musikalske udtryk er kendetegnet ved en unik blanding af nordisk melankoli og amerikansk singer-songwriter-tradition.

Med en dyb forankring i nordiske toner og en åbenlys inspiration fra amerikanske ikoner som Nick Drake, Sufjan Stevens og Leonard Cohen har Ida Wenøe formået at skabe sit helt eget musikalske univers. Hendes stemme bærer en sjælden ægthed og intensitet, der formår at røre lytteren på et dybt følelsesmæssigt plan.

Ida Wenøe har udgivet to anmelderroste soloalbums, “Time of Ghosts” (2015) og “The Things We Don’t Know Yet” (2019), der begge har modtaget betydelig opmærksomhed, især i England, hvor hun har optrådt ved utallige lejligheder. Hendes musik er blevet rost af radiostationer som DR P6 Beat, BBC 6 Music, Amazing Radio og den amerikanske KEXP.

I anerkendelse af hendes enestående bidrag til den nordiske rootsmusikscene blev Ida Wenøe tildelt Danish Music Award som “Årets Rootsnavn 2021”. Hendes musik har også fundet vej til Højskolesangbogen, hvor en af hendes sange blev optaget i den 19. udgave.

Med den nylige udgivelse af hendes album “Undersea”, produceret i samarbejde med Dennis Ahlgren (kendt for sit arbejde med musikere som Tina Dickow og Teitur), har Ida Wenøe taget sit musikalske udtryk til nye dybder og skabt en unik lyd, der fanger lytteren og tager dem med på en rejse gennem refleksion og følelser.

Ida Wenøe har samlet et nyt talentfuldt orkester bestående af musikere som den skotske multiinstrumentalist Samantha Whates, der bidrager med fløjter, guitarer, kor og percussion, samt den dygtige violinist og mandolinspiller Hal Parfitt-Murray. Sammen skaber de en atmosfære af intensitet og dybde, der fanger publikum og transporterer dem ind i Wenøes smukke musikalske univers.

Med sin stærke tilstedeværelse på scenen og en stemme, der rører dybt, er Ida Wenøe en kunstner, der formår at skabe en intim og følelsesladet oplevelse for sit publikum. Hendes koncerter er mere end bare musikalske præstationer – de er fortællinger, der væver sig ind i sjælen og efterlader et varigt indtryk.

Praktisk vedr. Ida Wenøe

Billetpris 240 kr.
Varighed: ca. 1 time og 30 minutter
Lille sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.