Aarhus Inside logo

Hush fejrer 20års jubilæum for debutalbum

Musikhuset HUSH

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Hush fejrer 20års jubilæum for debutalbum

Hush fejrer 20års jubilæum for debutalbum

Hush hylder 20-års jubilæet for deres debutalbum på en storslået begivenhed i Musikhuset!

Tilbage i 2004 præsenterede Hush verden for deres debutalbum, “A Lifetime”. Dette americana-inspirerede mesterværk blev skabt med akustisk guitar, banjo, mandolin og lapsteel guitar. I en tid domineret af britpop og store armbevægelser var oddsene for succes ikke i deres favør. Men mod alle odds blev dette album et gennembrud for duoen.

Nu, to årtier senere, inviterer Hush dig til at fejre dette tidløse album med en jubilæumsturné. “A Lifetime” udkom til stor succes i 2004 og banede vejen for genren countrypop herhjemme længe før navne som Taylor Swift og Miley Cyrus tog scenen. Albummet appellerede til et bredt og dedikeret livepublikum og satte en ny standard for dansk musik.

Vi inviterer dig til at blive en del af denne særlige begivenhed og deltage i en musikalsk rejse gennem debutalbummets sange. Genoplev stemningen og følelsen af “A Lifetime” live i Musikhuset og vær med til at fejre en milepæl i dansk musikhistorie.

Praktisk Hush Jubilæum:

Fredag 12/04 2024 20.00

Billetpris 390 kr.
Varighed: ca. 1 timer og 55 minutter.
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.