Aarhus inside fritlagt logo

HUGORM og Frank Hvam på dybt vand

HUGORM og Frank Hvam på dybt vand

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev HUGORM og Frank Hvam på dybt vand

HUGORM og Frank Hvam på dybt vand

Når Simon Kvamm og HUGORM forenes med Frank Hvam, får man en unik musikalsk oplevelse. Dette nyskabende show, inspireret af koncertfilmen ‘Stop Making Sense’ fra Talking Heads og ‘The Muppet Show’, kommer til Musikhuset dette efterår under titlen “En aften med HUGORM featuring Frank Hvam”.

Sikker på én ting – en aften fyldt med sjov og god musik
Det står klart, at denne aften vil byde på underholdning af højeste karat og kvalitetsmusik. Hvad aftenen ellers byder på, er sværere at forudse.

Simon Kvamm fortæller: “Grundlaget for showet er enkel – det skulle være sjovt at hænge ud sammen. Vi har sammensat vores individuelle talenter til et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side så meget mere.”

Frank Hvam tilføjer: “Der er chancer i livet, man kun får én gang. For mig er denne mulighed musikalsk. Jeg glæder mig utroligt meget til at turnere med HUGORM, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband.”

Vent det uventede
HUGORM, dannet i 2017 af Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson, er kendt for deres legefulde tilgang til optrædener i tv-programmer, på festivaler og spillesteder. I efteråret skruer de op for underholdningsvolumen.

“I HUGORM har vi længe ønsket at lave noget mere unikt, hvor vi virkelig kan lege med koncertformatet,” siger Simon Kvamm. “Vi har aftalt med vores ven Frank Hvam, at vi skal gøre det sammen. Jeg tør godt love, at det kommer til at ende steder, som man ikke forventer – og som vi heller ikke forventer.”

Gør dig klar til et uforudsigeligt show, hvor sjov og musik er i centrum, og de medvirkende sætter sig selv på spil. Du kan se frem til en aften med masser af humor og musik, når disse to unikke talenter mødes på scenen i Musikhuset.

Praktisk vedr. HUGORM og Frank Hvam på dybt vand

Spilletider:

Torsdag 7/12 – kl. 20.00
Fredag 8/12 – kl. 20.00

Køb billet til Hugorm og Frank Hvam

Billetpris 365 kr. – 415 kr.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause
Store sal

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.