Aarhus Inside logo

H.C. Andersens Opera på Toppen

H.C. Andersens Opera på Toppen

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev H.C. Andersens Opera på Toppen

H.C. Andersens Opera på Toppen

Kom og oplev ‘Opera på Toppen’ hos ROOFTOP Aarhus, hvor vi i samarbejde med Den Jyske Opera hædrer en af Danmarks mest anerkendte kunstnere, H.C. Andersen. På trods af at være kendt som en af Danmarks mest indflydelsesrige forfattere, vidste du så, at H.C. Andersen også var en stor operaentusiast og medvirkede i flere operaer sammen med sin gode ven og partner, J.P.E. Hartmann?

Lørdag d. 2. september har du mulighed for at dykke ned i den sjældent omtalte opera ‘Ravnen’. Med Aarhus’ smukke skyline som baggrund, får du muligheden for at opleve smagsprøver fra ‘Ravnen’ og J.P.E. Hartmanns imponerende musikalske univers.

Vi har den fornøjelse at præsentere solist Elise Caluwaerts og Den Jyske Operas Kor, ledet af dirigent Christopher Lichtenstein, og akkompagneret af pianist Peter Pade. Desuden vil Den Jyske Operas operachef Philipp Kochheim og udviklingschef Lene Juul Langballe guide publikum igennem H.C. Andersens eventyrlige operarejse.

‘Opera på Toppen’ er en smagsprøve på ‘Ravnen’, som har premiere den 13. oktober i Odense Koncerthus og senere opføres i Musikhuset Aarhus i selskab med Aarhus Symfoniorkester.

H.C. Andersens Opera på Toppen er gratis.

Se mere fra Salling Rooftop her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.