Aarhus inside fritlagt logo

H.C. Andersens Opera på Toppen

H.C. Andersens Opera på Toppen

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev H.C. Andersens Opera på Toppen

H.C. Andersens Opera på Toppen

Kom og oplev ‘Opera på Toppen’ hos ROOFTOP Aarhus, hvor vi i samarbejde med Den Jyske Opera hædrer en af Danmarks mest anerkendte kunstnere, H.C. Andersen. På trods af at være kendt som en af Danmarks mest indflydelsesrige forfattere, vidste du så, at H.C. Andersen også var en stor operaentusiast og medvirkede i flere operaer sammen med sin gode ven og partner, J.P.E. Hartmann?

Lørdag d. 2. september har du mulighed for at dykke ned i den sjældent omtalte opera ‘Ravnen’. Med Aarhus’ smukke skyline som baggrund, får du muligheden for at opleve smagsprøver fra ‘Ravnen’ og J.P.E. Hartmanns imponerende musikalske univers.

Vi har den fornøjelse at præsentere solist Elise Caluwaerts og Den Jyske Operas Kor, ledet af dirigent Christopher Lichtenstein, og akkompagneret af pianist Peter Pade. Desuden vil Den Jyske Operas operachef Philipp Kochheim og udviklingschef Lene Juul Langballe guide publikum igennem H.C. Andersens eventyrlige operarejse.

‘Opera på Toppen’ er en smagsprøve på ‘Ravnen’, som har premiere den 13. oktober i Odense Koncerthus og senere opføres i Musikhuset Aarhus i selskab med Aarhus Symfoniorkester.

H.C. Andersens Opera på Toppen er gratis.

Se mere fra Salling Rooftop her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.