Aarhus Inside logo

Gøngehøvdingen

Gøngehøvdingen Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Gøngehøvdingen

Gøngehøvdingen

Figaros fejrer sit 20-års jubilæum med en nyfortolkning af Carit Etlars klassiker, “Gøngehøvdingen”. Den kendte fortælling om Svend Poulsen Gønge, der kæmper mod svenskerne og deres tyske lejesoldater på Sjælland, tager en dramatisk drejning i denne version. Hovedpersonerne, Gønge og hans svoger Ib, får til opgave at transportere 50.000 rigsdaler fra Vordingborg Kirke til København, en rejse fuld af fare, især da de bliver jagtet af den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen.

Figaros giver “Gøngehøvdingen” en ekstraordinær vinkel. Tilføjet et repertoire af velkendte opera-, operette- og musicalhits, samt et drys af humor, bliver historien om Svend Gønge, Kulsoen og kaptajn Mannheimer transformeret til et underholdende og musikalsk show. Medvirkende i dette humoristiske spektakel er Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen, der alle bidrager til forestillingens energi og komiske timing.

Figaros har tidligere haft succes med forestillinger som “Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers”, “Dracula – en kisteglad grinebider” og “De tre Musketerer – én for alle, alle for én og tre for en tier”, som alle har modtaget strålende anmeldelser.

Instruktør og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Usædvanlig fri fortolkning af Carit Etlars værk af Kjærulff, Dueholm og Kristian Jensen
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm

Forestillingen anbefales til et voksent publikum fra 18 år og op.

Praktisk vedr. Gøngehøvdingen

Spilletider:
Lørdag 3/2 2024 – kl. 15.00

Billetpris 240 – 320 kr.
Varighed: ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause
Rytmisk Sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.