Aarhus Inside logo

Gøngehøvdingen

Gøngehøvdingen Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Gøngehøvdingen

Gøngehøvdingen

Figaros fejrer sit 20-års jubilæum med en nyfortolkning af Carit Etlars klassiker, “Gøngehøvdingen”. Den kendte fortælling om Svend Poulsen Gønge, der kæmper mod svenskerne og deres tyske lejesoldater på Sjælland, tager en dramatisk drejning i denne version. Hovedpersonerne, Gønge og hans svoger Ib, får til opgave at transportere 50.000 rigsdaler fra Vordingborg Kirke til København, en rejse fuld af fare, især da de bliver jagtet af den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen.

Figaros giver “Gøngehøvdingen” en ekstraordinær vinkel. Tilføjet et repertoire af velkendte opera-, operette- og musicalhits, samt et drys af humor, bliver historien om Svend Gønge, Kulsoen og kaptajn Mannheimer transformeret til et underholdende og musikalsk show. Medvirkende i dette humoristiske spektakel er Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen, der alle bidrager til forestillingens energi og komiske timing.

Figaros har tidligere haft succes med forestillinger som “Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers”, “Dracula – en kisteglad grinebider” og “De tre Musketerer – én for alle, alle for én og tre for en tier”, som alle har modtaget strålende anmeldelser.

Instruktør og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Usædvanlig fri fortolkning af Carit Etlars værk af Kjærulff, Dueholm og Kristian Jensen
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm

Forestillingen anbefales til et voksent publikum fra 18 år og op.

Praktisk vedr. Gøngehøvdingen

Spilletider:
Lørdag 3/2 2024 – kl. 15.00

Billetpris 240 – 320 kr.
Varighed: ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause
Rytmisk Sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.