Aarhus Inside logo

Flyvende vinsmagning over Aarhus

Nordic Seaplanes Flyvende vinsmagning

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Flyvende vinsmagning over Aarhus

Flyvende vinsmagning over Aarhus

Med Nordic Seaplanes kan du få en unik flyvende vinsmagning oplevelse, der kombinere en flyvetur rundt om byen med en efterfølgende vinsmagning.

Sammen med Grapeland, får du chancen for at prøve 6-7 forskellige vine, der serveres med en appetitlig tapas anretning. Bemærk dog, at denne servering ikke er ment som et komplet måltid.

Eventet indledes ved gaten i Aarhus, hvor du kan starte med at nyde dit første glas vin. Mens du gør det, vil kaptajnen give dig et indblik i, hvordan det er at flyve et vandfly. Snart efter går turen op i de blå, hvor vi tager på en smuk sightseeing over byen. Vi sørger for, at flyvehøjden er passende, så du klart kan se byens veje, bygninger og natur.

Efter den flyvende del af oplevelsen, er det op til dig at arrangere transport til stedet for vinsmagningen. Flyveturen varer i alt omkring 30 minutter, inklusiv briefing og en malerisk flyvetur over byen. Vi dækker en radius på ca. 50 km, så du får rig mulighed for at nyde udsigten.

Når sightseeingturen er overstået, vil du selv skulle tage til stedet for vinsmagningen. Husk at køre umiddelbart efter vi er landet, da smagningen begynder 30 minutter efter landing

Praktisk information for Flyvende vinsmagning

Flyveturen er fra kl. 18.15 – kl.18.45.

Check in: Gaten åbner senest 30 minutter før afgang. Seneste check in 20 minutter før afgang. Kommer du senere end det, kan du ikke forvente at komme med. Du skal blive i gaten efter check in.

Adresse: Østhavnsvej 37, 8000 Aarhus C.

Følg skiltene og de røde prikker på lygtepælene fra Marselis tunnellen.

Gratis parkering.

Vinsmagningen foregår hos Grapeland, der holder til i Rosensgade 30‚ 8000 Aarhus C.

Pris pr.person 1.097 kr.

Book din næste flyvning med vinsmagning

Læs mere om oplevelsen med Nordic Seaplanes og deres kombinerede fly- og smagsture.

Sightseeing Nordic Seaplane Sightseeing Nordic Seaplane Sightseeing Nordic Seaplane

Sightseeing Nordic Seaplane  Sightseeing Nordic Seaplane

 

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.