Aarhus Inside logo

Flyvende ginsmagning over Aarhus

Two Socks ginbar Flyvende ginsmagning

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Flyvende ginsmagning over Aarhus

Flyvende ginsmagning over Aarhus

Eventet “Flyvende ginsmagning over Aarhus” begynder i gaten i Aarhus og tilbyder en unik kombination af en sightseeing-tur og en ginsmagning.

Gin & Tonic er en tidløs klassiker, og det er en fornøjelse at parre denne skønne drik med en uforglemmelig sightseeing-tur. Vi indleder eventyret ved at servere en forfriskende gin og tonic før afgang med vandflyet. Når du ankommer til Two Socks, vil du få mulighed for at smage på en ren gin samt tre forskellige gin og tonic-varianter. En let tapasplade med ost og charcuteri samt ristet brød vil blive serveret til din nydelse. Bemærk dog, at dette ikke erstatter et fuldt måltid.

Mens du nyder dit første glas, vil kaptajnen fortælle om, hvordan det er at flyve et vandfly. Kort derefter letter vi til en malerisk sightseeingtur over byen. Vi sørger for, at vi ikke flyver for højt, så du kan nyde det klare udsyn til veje, bygninger og naturlandskaber.

Efter den flyvende sightseeingtur, vil du selv skulle tage dig til det sted, hvor ginsmagningen finder sted. Det er vigtigt, at du tager afsted så snart vi er landet, da smagningen starter 30 minutter efter landing.

Den samlede flyvende del af eventet varer ca. 30 minutter, inklusive briefing og en naturskøn flyvetur over byen. Vi vil flyve inden for en radius på omkring 50 km, så du får rig mulighed for at tage det hele ind.

Praktisk information for Flyvende ginsmagning 23. august

Flyveturen er fra kl. 18.15 – kl.18.45.

Check in: Gaten åbner senest 30 minutter før afgang. Seneste check in 20 minutter før afgang. Kommer du senere end det, kan du ikke forvente at komme med. Du skal blive i gaten efter check in.

Adresse: Østhavnsvej 37, 8000 Aarhus C.

Følg skiltene og de røde prikker på lygtepælene fra Marselis tunnellen.

Gratis parkering.

Vinsmagningen foregår hos Two Socks, der holder til på Klostertorvet 4‚ 8000 Aarhus C.

Pris pr.person 1.097 kr.

Book din næste tur med ginsmagning.

Læs mere om oplevelsen med Nordic Seaplanes og deres kombinerede fly- og smagsture.

Sightseeing Nordic Seaplane Sightseeing Nordic Seaplane Sightseeing Nordic Seaplane

Sightseeing Nordic Seaplane   Sightseeing Nordic Seaplane

 

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.