Aarhus inside fritlagt logo

Lamin & ICEKIID – Fed Fredag i Friheden

Fed Fredag LAMIN og ICEKIID

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Lamin & ICEKIID – Fed Fredag i Friheden

Lamin & ICEKIID – Fed Fredag i Friheden

Oplev Lamin og ICEKIID til et brag af en koncert i Friheden. De to unge danske kunstnere kommer med hver deres præg på en god musikalsk aften.

Lamin, der er en ung gut fra Sjælland, har blandt andet vundet ’Årets Nye Navn’ ved DMA ’2022 samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022 for sine raptekster og roste koncerter. Til Fed Fredag kan du opleve Lamin rappe fra hans to albums med sange, som har ligget på hitlisterne.

ICEKIID, som du også kan opleve samme aften har udgivet over 10 singler, der blandt andet også indeholder det mest streamede nummer i Danmark i 2020, ’ErruDumEllaHvad’. Den danske rapper har desuden medvirket i soundtracket til FIFA21 og hans musik er streamet mere en 100 millioner gange på Spotify.

Pris billet: 300 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.

Koncerten varer 75 minutter.

 

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.