Aarhus inside fritlagt logo

Dopha X og Peter Vuust Koncert

Dopha X og Peter Vuust Koncert

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Dopha X og Peter Vuust Koncert

Dopha X og Peter Vuust Koncert

Slut dig til os på Salling ROOFTOP for en unik musikalsk aften, hvor Dophas pulserende poprock møder jazz-ikonet Peter Vuusts virtuose toner. Nyd de kølige drinks og Aarhus’ bedste panoramaudsigt, mens du lader musikken guide dig gennem en udsøgt aften.

Adgangsbilletten koster 175 kr. pr. person, og skal erhverves på forhånd på grund af det begrænsede antal pladser til dette eksklusive event.

For at sikre dig og dine venner den bedste plads, anbefaler vi, at du kommer i god tid. Koncerten tager sin begyndelse kl. 20.00.

Dopha
Dopha skaber pulserende, melankolsk poprock med en overbevisende og ubesværet fremtoning, der betager publikum. Hendes liveoptrædener tager dig gennem et rigt følelseslandskab.

Peter Vuust
Med medvirken på mere end 100 albums og samarbejde med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, og Ted Curson, er Peter Vuust kendt for sin rytmebetonede og lydhøre backing samt sin ekstraordinært melodiske solospil.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.