Aarhus inside fritlagt logo

Croquis og Cava

Croquis og Cava

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Croquis og Cava

Croquis og Cava

Er du klar til en aften med kreativitet og skønne bobler? Club Curious inviterer dig til en unik aften, hvor vi udforsker kroppens skønhed gennem tegning

Vi vil lege med forskellige tegnestile, skabe kruseduller og øve os i forskellige tegneteknikker, alt imens vores model bevæger sig i forskellige positioner.

Du vil blive guidet gennem tegneøvelserne og få udleveret kvalitets tegnepapir og farverige akvarelkridt. Selvfølgelig vil aftenen være ledsaget af et glas lækker boblende cava, der vil sætte en festlig stemning

Vi tror på, at kreativiteten bor i os alle, så kom og udfold din indre kunstner i godt selskab med Club Curious. Sammen vil vi udforske kroppens skønhed på en sjov og afslappet måde.

Praktisk information Croquis og Cava:

Lokation: ‘Det 3. Rum’ hos Frontløberne, Jægergårdsgade 154 C, 8000 Aarhus C
Pris: 185 kr. inkl. gebyr (inkluderer entré, materialer og 1 glas cava eller hyldeblomst bobler)
Køb billet her

Vi har et bredt udvalg af papirkvaliteter og farvekridt til rådighed. Sørg for at bestille dine billetter via det angivne link i god tid. Refusion af billetter er muligt op til 48 timer før eventstart med et mindre gebyr.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.