Aarhus inside fritlagt logo

Creative Night – Café Sidewalk og SMYKBAR

Creative Night SMYKBAR

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Creative Night – Café Sidewalk og SMYKBAR

Creative Night – Café Sidewalk og SMYKBAR

Kom og tilbring en aften fyldt med kreativitet, lækker mad og godt selskab ved Creative Night, arrangeret af Café Sidewalk og SMYKBAR. Du kan lave dit eget unikke smykke, mens du nyder en lækker tapasanretning og en eksklusiv cocktail, som er specielt tilpasset aftenens begivenhed.

Dette arrangement er det perfekte sted at slappe af og udforske din kreative side i en hyggelig atmosfære med andre ligesindede. Så glem alt om hverdagens stress og jag, og træd ind i en verden af kreativitet og lækre smagsoplevelser.

Program:
Kl. 18.00 – Døren åbnes
K. 18.00 – 19.00 – Tapas
Kl. 19.00 – 21.00 – Smykke kreation og cocktails.

Pris pr. person: 400 kr.
Husk at skrive om du ønsker alm. eller fisketapas, når du booker.

Prisen er inklusiv et tapasbræt samt en cocktail. I prisen er også et valgfrit armbånd eller ankelkæde. For 50 kr. ekstra kan du tilkøbe ekstra ædelsten, ferskvandsperler og vedhæng. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at du kan købe flere ægte perler og smykkesten på selve dagen.

Book din billet her: BILLET

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.