Aarhus Inside logo

30 års jubilæum – Cordero y Los Gran Daneses

Jorge Cordero y Los Gran Daneses

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev 30 års jubilæum – Cordero y Los Gran Daneses

30 års jubilæum – Cordero y Los Gran Daneses

CkasaV58 inviterer til en særlig aften med fejring af 30 år med live salsa musik i Aarhus. Det hele begyndte tilbage i oktober 1993, da Jorge Cordero y Los Gran Daneses gav den første salsaoptræden nogensinde i Aarhus. Denne begivenhed markerede begyndelsen på en epoke med pulserende latino-arrangementer, arrangeret af salsainstruktør og DJ Miguel Flores på det legendariske sted, kendt som Salsateca, beliggende på Vestergade 58.

Denne aften er en hyldest til den fantastiske rejse, som salsamusikken har haft siden da. Vi er beærede over at præsentere både Jorge Cordero y Los Gran Daneses og salsapioneren Miguel Flores, der sammen vil skabe en uforglemmelig aften fyldt med velkendte klassikere og helt nyt materiale, der er skabt specielt til denne begivenhed.

Der vil være DJ Miguel og Alexi til at holde gang i festen under pauserne og til efterfesten.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses har gennem årtier markeret sig som et af Danmarks mest fremtrædende salsaorkestre. Med 10 udgivne albums, 3 Danish World Music Awards og utallige turnéer i Europa, USA og Cuba, udstråler bandet den autentiske livsglæde og energi, som kendetegner salsaens univers. Deres musik kan findes på en række digitale platforme og er blevet en favorit på forskellige salsa-radiostationer verden over, herunder i Mexico, Argentina og Brasilien.

Orkestret består i dag af talentfulde musikere, herunder Jorge Cordero, Tonny Moreaux, Yannik Hartig, Jakob Johansen, Kristian Lassen og Henri Benitez, der sammen skaber en stemningsfuld og livlig musikalsk oplevelse, som man ikke bør gå glip af. Kom og vær en del af denne fantastiske hyldest til salsaens rødder og nutidige udtryk.

Program
Døre åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Vi lukker kl. 02.00
Billetkøb i forsalg 120 kr
Billetkøb i dør 140 kr.

Se begivenheden på CasaV58 Facebook

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.