Aarhus inside fritlagt logo

Cocktails og Banko

cocktails og banko BARe Vin

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Cocktails og Banko

Cocktails og Banko

Kom med til en afslappende aften med cocktails og banko! Vi vil spille tre omgange banko, og for hver omgang får du en ny og velsmagende cocktail. I alt vil du nyde tre cocktails og konkurrere om seks fantastiske præmier fra vores butik.

Du kan også købe snacks, ekstra cocktails, øl eller vin under arrangementet og efterfølgende. Hvis du har lyst til at spise noget før vi starter, tilbyder vi også muligheden for pil-selv rejer eller tapas.

Alt dette finder sted i vores hyggelige vinbar og butik på Værkmestergade 25B i Aarhus C. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en hyggelig og sjov aften!

Pris for billet: 299 kr.

Hos BARe VIN er vores tilgang til vin enkel. Vi fokuserer primært på smagen og undgår de unødvendige detaljer om vinens navne og årgange. Vores mål er at guide dig med klare beskrivelser af smag og aromaer.

Vi er dedikerede til naturen og smagen, hvilket afspejles i, at størstedelen af vores udvalg består af økologiske og biodynamiske vine. Vi værdsætter også lokale produkter, herunder danske vine og spiritus. Men vores passion for smag fører os også til vine fra andre regioner og lande. Vi har især en forkærlighed for tørre vine og tilbyder et bredt udvalg af dem, især fra de kølige vinområder i Europa som Rhinen, Pfalz, Østrig og lignende.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.