Aarhus inside fritlagt logo

Clara – Fed Fredag i Friheden

Clara friheden

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Clara – Fed Fredag i Friheden

Clara – Fed Fredag i Friheden

Clara Toft Simonsen, bedre kendt som Clara, er en ung dansk sangerinde og sangskriver.

I 2018 udgav Clara sit debut album August Eighteen og sin første single, “What They Say”, og året efter fulgte hendes store gennembrud med singlen “Crazy”. Sangen blev et kæmpe hit på de danske radiostationer og har siden fået over 12 millioner streams på Spotify. Herefter fulgte endnu en succesfuld single, “Girl Like You”, som også er blevet spillet flittigt på radiostationer og streamingtjenester.

Clara har en unik stemme, som har vundet hjerterne hos mange musikfans. Hendes musik kan beskrives som en blanding af pop, R&B og elektronisk musik, og hendes tekster handler ofte om kærlighed og melankoli. Hun er inspireret af en bred vifte af musikere, herunder Beyoncé, Rihanna og Billie Eilish.

Clara har med sin unge alder allerede opnået stor succes, og hun har vist, at hun er en stærk stemme i dansk popmusik. Hendes musik appellerer især til unge mennesker, men hun har også fans i alle aldre.

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.
Koncerten med Clara varer 75 minutter.

Læs mere om Fed Fredag i Friheden

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.