Aarhus inside fritlagt logo

Caroline designs x Vickie Westen

Caroline designs x Vickie Westen

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Caroline designs x Vickie Westen

Caroline designs x Vickie Westen

Er du klar til en aften fyldt med positiv energi, inspirerende oplæg og nye forbindelser i hjertet af Aarhus?

Roccamore, Caroline Designs og Vickie Isabella Westen inviterer dig til en enestående aften, dedikeret til at fejre drømme, mod og kvindelig styrke.

Sammen vil vi udforske, hvordan vi kan finde modet til at forfølge vores drømme og styrke vores selvtillid i hverdagen.

Eventen finder sted hos Roccamore, hvor du kan opleve sko fra Roccamore og skjorter fra Caroline Designs. Der vil også være oplæg fra Vickie Westen om selvtillid, mod og “power posing” som redskab samt sjove aktiviteter.

Aftenen vil være fyldt med forfriskninger og lækre snacks. Uanset om du kommer alene eller med en veninde, mor, datter eller kollega, er du hjerteligt velkommen!

Program:
18:15 – Velkomst og Roccamore præsentation
18:25 – Introduktion til Caroline Designs
18:35 – Oplæg v/ Vickie Westen om selvtillid, mod og “power posing” samt interaktive aktiviteter.
19:00-20:00 – Mingling, forfriskninger, snacks og prøvning af sko og skjorter

Caroline designs
Caroline Designs tilbyder et univers af skjorter i behagelige, åndbare og luksuriøse kvaliteter med smukke og tidsløse designs. Målet er at klæde kvinder selvsikkert og smukt på. Skjorterne er produceret i EU med fokus på slidstærke og miljøvenlige materialer. Ved eventet har du mulighed for at opleve skjorterne på tæt hold, mærke stoffet og prøve dem på.

Vickie Westen
Vicke er hjertet bag selvudviklingsuniverset JOURNII. Gennem JOURNII skaber hun workshops og kurser, der opfordrer piger og kvinder til at udfordre deres frygt, turde fejle mere og styrke deres mod. Med en baggrund som uddannet journalist engagerer hun sig også som foredragsholder for NGO’en GirlTalk. Sammen med Malene Riis har Vickie desuden grundlagt ‘Embrace’ podcast, et rum dedikeret til selvudvikling, sårbarhed og drømme.

Eventet er gratis

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.