Aarhus Inside logo

Bryllupsmesse

Bryllupsmesse

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Bryllupsmesse

Bryllupsmesse

Glæd jer til det største arrangement i Aarhus dette år. Her får du mulighed for at kickstarte din bryllupsplanlægning med en overflod af inspiration og tilbud, der vil give dig mere råderum i dit bryllupsbudget.

På dette arrangement finder du alt, hvad du behøver til den store dag. Her er alt fra brudekjoler fra nogle af landets mest anerkendte forhandlere til blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, musik og fantastiske festlokaler. Der er utallige ting at se og lade sig inspirere af, både for bruden og brudgommen. Og det bedste er, at det gør jeres planlægning både nemmere, sjovere og mere økonomisk fordelagtig. Selvfølgelig er der også en masse fantastiske tilbud på messen.

Gør jer klar til en masse lækre smagsprøver, spændende konkurrencer og et væld af udstillere, der er klar til at give jer inspiration, gode råd og vejledning til jeres store dag.

Prisen er 75 kroner per deltager og inkluderer magasinerne BRUDEN & GOMMEN (normalt værdi 89,50 kroner, så længe de er på lager).

Bryllupsmessen er fra kl. 11.00 – 16.00

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.