Aarhus Inside logo

Bryllupsmesse

Bryllupsmesse

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Bryllupsmesse

Bryllupsmesse

Glæd jer til det største arrangement i Aarhus dette år. Her får du mulighed for at kickstarte din bryllupsplanlægning med en overflod af inspiration og tilbud, der vil give dig mere råderum i dit bryllupsbudget.

På dette arrangement finder du alt, hvad du behøver til den store dag. Her er alt fra brudekjoler fra nogle af landets mest anerkendte forhandlere til blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, musik og fantastiske festlokaler. Der er utallige ting at se og lade sig inspirere af, både for bruden og brudgommen. Og det bedste er, at det gør jeres planlægning både nemmere, sjovere og mere økonomisk fordelagtig. Selvfølgelig er der også en masse fantastiske tilbud på messen.

Gør jer klar til en masse lækre smagsprøver, spændende konkurrencer og et væld af udstillere, der er klar til at give jer inspiration, gode råd og vejledning til jeres store dag.

Prisen er 75 kroner per deltager og inkluderer magasinerne BRUDEN & GOMMEN (normalt værdi 89,50 kroner, så længe de er på lager).

Bryllupsmessen er fra kl. 11.00 – 16.00

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.