Aarhus Inside logo

Brødrene Løvehjerte

Brødrene Løvehjerte

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Brødrene Løvehjerte

Brødrene Løvehjerte

Oplev Astrid Lindgrens tidløse eventyr, Brødrene Løvehjerte, genfortalt som aldrig før af Det Kongelige Teater i Musikhuset. Nyd en uforglemmelig oplevelse med hele familien fyldt med mod, kærlighed og et fantastisk eventyr.

Det Kongelige Teater bringer et af verdens mest elskede familieeventyr til live i Musikhusets Store sal. Med en hidtil uset iscenesættelse formidler teatret Lindgrens magiske fortælling, der sætter nye normer for børneteater i Danmark. Gennem forunderlig scenografi og gigantiske skærme bliver børn og voksne transporteret til eventyrets hjerte i Nangijala.

Tvebak, en lille dreng på dødens rand, finder trøst i storebroren Jonatans historier om Nangijala, landet hvor alle eventyr opstår, og hvor man ankommer, når livet her er forbi. Men selv i eventyrets land er der historier, der aldrig burde være fortalt. Brødrene forenes i Nangijala som Brødrene Løvehjerte, i kampen for frihed mod den onde Tengil, der har overtaget Rosendalen, en af Nangijalas to dale.

Denne overvældende publikumssucces er et mesterværk skabt af instruktør Thomas Bendixen, videokunstner Tal Rosner og dramatiker Line Mørkeby, der sammen bringer dette elskede eventyr til live på en måde, som vil tryllebinde både børn og voksne.

”Nogle gange må man gøre ting, også selv om det er farligt. Ellers er man ikke et menneske, men bare en lille lort!”

Brødrene Løvehjerte, Astrid Lindgren

 

Praktisk vedr. Brødrene Løvehjerte i Musikhuset Aarhus

Spilletider i 2024:

Torsdag 29/2 – kl. 19.00
Fredag 1/3 – kl. 15.00
Fredag 1/3 – kl. 19.00
Lørdag 2/3 – kl. 15.00
Søndag 3/3 – kl. 11.00
Søndag 3/3 – kl. 15.00

Køb billet til Brødrene Løvehjerte

Billetpris 235 kr. – 465 kr.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause
Familie og Børn (fra 8 år og opefter)
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.