Aarhus inside fritlagt logo

Blomsterfestival – Tivoli Friheden

Blomsterfestival

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Blomsterfestival – Tivoli Friheden

Blomsterfestival – Tivoli Friheden

Blomsterfestivalen i Tivoli Friheden afholdes hvert år fra juli til august og her er parken pyntet op med tusindevis af smukke blomster og planter. I hele perioden er der et utal af events for både børn og voksne. Her kan du både høre foredrag eller lave din egen blomsterkrans. Du kan også vælge “bare” at gå rundt i parken og nyde de mange smukke blomster.

Siden 2020 har Friheden afholdt Blomsterfestival og eventet er blevet så populært, at de har valgt at afholde det hvert år. Der bliver brugt mange måneder på at forberede det store event, men så er der også garanti for, at du får styret din indre botaniker.

Prisen for eventet er gratis med Sæsonkort og ellers gælder dagsbilletprisen for Tivoli Friheden.

Fotograf billede: Wyrle studio.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.