Aarhus inside fritlagt logo

Afslør løgn og bedrag

FOF Aarhus JasperFrost

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Afslør løgn og bedrag

Afslør løgn og bedrag

På bare 10 minutters samtale lyver vi i gennemsnit 2,18 gange.
Få indblik ved Jasper Frosts foredrag og lær, hvordan du let kan afkode adfærd og udtrække afgørende oplysninger. Disse enkle teknikker vil hjælpe dig med at opdage om nogen forsøger at bedrage eller skade dig.

Uanset om dit arbejde involverer mennesker, salg eller blot interesserer dig for menneskelig adfærd, løgne eller bedrag, vil du kunne anvende disse metoder i din hverdag.

Vi tror ofte, vi er fornuftige og velovervejede individer, der grundigt vurderer vores beslutninger. Men der er situationer, hvor disse mentale genveje kan føre os på vildspor!

Spot løgne og indhent information
Løgnedetektion er evnen til at navigere i kommunikation. Teknikken elicitation giver dig magten til at mestre samtaler og samtidig indsamle oplysninger fra din samtalepartner – uden at de ved det.

Hvad betyder det f.eks. når:

En tommelfinger gemmes i hånden?
En person kigger op til venstre inden de svarer?
Din kollega synker før de svarer?
Brugen af ord som “faktisk” og “bare”?
Fiktion og FBI

Medmindre du har en baggrund i militæret eller efterretningstjeneste, er chancerne for, at du har stiftet bekendtskab med elicitation minimale. Måske kender du tv-serien Criminal Minds, hvor FBI Supervisory Special Agent Aaron Hotchner og hans BAU Team opklarer forbrydelser ved at analysere gerningsmænds adfærd og forudsige deres næste træk.

Dette foredrag giver indblik i yderst effektive efterretningsmetoder, anvendt af FBI, CIA, Navy Seals, Delta Force og efterretningsagenter på Guantánamo.

Debat og spørgsmål
Oplev et engagerende og unikt foredrag om at indhente information uden at stille direkte spørgsmål. Denne viden kan anvendes i dagligdagen – uanset om du køber elektronik, ansætter en medarbejder eller går på en date.

Foredraget afsluttes med rigelig tid til debat og spørgsmål, hvor du kan få svar på dine nysgerrigheder.

Om Jasper Frost:
Jasper Frost er direktør for ALPHA Intelligence Group. Han er en international konsulent inden for strategisk forretningsinformation, herunder informationsindsamling, nonverbal kommunikation, ansigtskommunikation, troværdighedsanalyse og løgnedetektion. Han træner amerikanske stats- og efterretningstjenester, militære specialstyrker og sikkerhedsmyndigheder. I Skandinavien underviser og træner han medarbejdere i virksomheder og organisationer samt underviser fast hos juridiske uddannelsescentre i Danmark, Sverige og Norge om informationsindhentning.

Pris: 195 kr. / Køb din billet her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.