Aarhus Inside logo

Afgørende øjeblikke

FOF Aarhus Per Stig Møller, Afgørende øjeblikke

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Afgørende øjeblikke

Afgørende øjeblikke

Få indblik i afgørende øjeblikke i verdenshistorien, når Per Stig Møller guider os gennem historiens skelsættende begivenheder.

Forestil dig en verden uden Winston Churchills modstandsindsats mod Nazi-Tyskland, eller uden Nelson Mandelas kamp mod apartheid og for forsoning i Sydafrika. Tænk på et ikke-genforenet Tyskland efter Den Kolde Krig, hvis ikke den tyske kansler Helmuth Kohl havde grebet ind. Richard Nixon forandrede verden ved sin rejse til Kina i 1972, og Charles de Gaulle stod op for fransk modstand efter Hitlers besættelse af Frankrig.

Personligheder og øjeblikke har formet vores verden. Per Stig Møller tager os med på en rejse gennem disse skæbnesvangre øjeblikke, der har skabt historiebøgerne.

Om Per Stig Møller:
Per Stig Møller er tidligere minister (miljø, udenrigs, kultur og kirke) samt dr.phil., filosof og forfatter af værker som “Udenrigsminister i krig og fred” (2017), “Sommeren ’45” (2019) og “Afgørende øjeblikke” (2022). Han har også været medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti og fungeret som formand. Før sin politiske karriere arbejdede han ved DR og universiteter i København og Paris.

Fotokredit: Det Konservative Folkeparti

Pris: 195 kr. / Køb din billet her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.