Aarhus Inside logo

Aarhus Street Food Sommerbio – Gladiator

Street food sommerbio

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Aarhus Street Food Sommerbio – Gladiator

Aarhus Street Food Sommerbio – Gladiator

Se den ikoniske film “Gladiator” til Aarhus Street Food Sommerbio. Filmen vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food.

I ‘Gladiator’ udpeger den romerske kejser, Marcus Aurelius, sin betroede og elskede general Maximus (Russell Crowe) som sin afløser. Dette antænder vreden og jalousien hos hans søn og retmæssige arving, Commodus, og udløser ufrivilligt en dødbringende kæde af intriger, forræderi og mord.
Commodus, rasende over at blive frarøvet det, han anser som sin naturbestemte ret, dræber sin far, udsletter Maximus’ familie og sender ham til en antaget sikker død. Maximus undslipper dog og bliver fanget som slave, hvorefter han sendes til Rom for at leve et farligt liv som gladiator.

Forbered dig på filmaftener under stjernerne, med Aarhus Street Food spændende filmudvalg. I løbet af 10 tirsdage henover sommeren, vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food.

Nyd det bedste fra sommer, street food og udendørs filmvisning i en fusion af fornøjelse. Street Food sørger for stemningsfulde aftener, hvor du har mulighed for at købe med lækre snacks, hjemmelavet gadekøkken-mad og kølige drikke.

Filmvisningerne starter kl. 19.30. Der er siddepladser til omkring 500 gæster og først til mølle princippet, så sørg for at komme tidligt. Du er velkommen til at nyde mad og drikke fra Street Foods forskellige boder under filmen.
Vi sørger for både tæpper, stole og borde, så alt du skal gøre er faktisk blot at møde op.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, snacks og drikke. Du vil også kunne købe knasende popcorn og kolde drikke i vores biografkiosk i Garagen.

Alle filmvisninger finder sted på tirsdage.

Program til Street Food Sommerbio

D. 01. august: Gladiator
D. 08. august: Meter i Sekundet
D. 15. august: Mean Girls eller Cluel

Se eventet på Facebook her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.