Aarhus inside fritlagt logo

Aarhus Rock x 3

Aarhus Rock

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Aarhus Rock x 3

Aarhus Rock x 3

Det bliver en aften med hele tre bands, der alle leverer energisk live hård rock.

ME & MUNICH følger op med deres andet album, “Postponing The Past”, der udvider deres lydpalet i både bredde og dybde og byder på et alsidigt og insisterende alternativt rockalbum.

Soundtrap er et Aarhusiansk band inspireret af 90’ernes rockscene, der leverer hårdtslående rock med fængende riffs og en spændende blanding af sang og rap. Bandet består af talentfulde medlemmer som Kim Henningsen, Kristian Mikkelsen, Kasper Holm, Frank Henningsen og Nichlas Martinez.

MØRKT STUFF indtager scenen med et musikalsk festfyrværkeri og et humør, der bærer anekdoter fra et liv på kanten og tilbage igen. Med deres blanding af “Rock H!Ts” og originale sange leverer de en medrivende forestilling i bedste “Stadion Rock” stil. Bandet består af talentfulde medlemmer som Nichlas Martinez, Lars Berg, Carsten Lund og Tommy Johnson.

Program og info
Døre åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Entré i forsalg 60 kr. inkl. garderobe
Entré i døren 75 kr. inkl. garderobe

Se eventet på CaseV58 Facebook

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.