Aarhus Inside logo

Aarhus Rock x 3

Aarhus Rock

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Aarhus Rock x 3

Aarhus Rock x 3

Det bliver en aften med hele tre bands, der alle leverer energisk live hård rock.

ME & MUNICH følger op med deres andet album, “Postponing The Past”, der udvider deres lydpalet i både bredde og dybde og byder på et alsidigt og insisterende alternativt rockalbum.

Soundtrap er et Aarhusiansk band inspireret af 90’ernes rockscene, der leverer hårdtslående rock med fængende riffs og en spændende blanding af sang og rap. Bandet består af talentfulde medlemmer som Kim Henningsen, Kristian Mikkelsen, Kasper Holm, Frank Henningsen og Nichlas Martinez.

MØRKT STUFF indtager scenen med et musikalsk festfyrværkeri og et humør, der bærer anekdoter fra et liv på kanten og tilbage igen. Med deres blanding af “Rock H!Ts” og originale sange leverer de en medrivende forestilling i bedste “Stadion Rock” stil. Bandet består af talentfulde medlemmer som Nichlas Martinez, Lars Berg, Carsten Lund og Tommy Johnson.

Program og info
Døre åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Entré i forsalg 60 kr. inkl. garderobe
Entré i døren 75 kr. inkl. garderobe

Se eventet på CaseV58 Facebook

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.