Aarhus Inside logo

A Tribute to Dire Straits – Fed Fredag i Friheden

Fed Fredag A Tribute to Dire Straits

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev A Tribute to Dire Straits – Fed Fredag i Friheden

A Tribute to Dire Straits – Fed Fredag i Friheden

Forbered dig på et spektakulært hyldestshow til Dire Straits, når “Spillested” leverer en uforglemmelig aften fyldt med klassiske hits fra et af 1980’ernes mest ikoniske bands.

Dire Straits, dannet i 1977 af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers, opnåede global succes, kulminerende med deres World Tour i 1985-1986, hvor de solgte tre millioner billetter og over 100 millioner plader. Kendt for klassikere som “Sultans of Swing”, “Walk of Life”, og “Money for Nothing”, blev deres album “Brothers in Arms” en historisk milepæl som det første album til at sælge over en million eksemplarer i CD-format. Selvom bandet opløstes i 1995, lever deres musikalske arv videre, især gennem dette hyldestshow.

A Tribute to Dire Straits har haft stor succes i Sverige, især med deres “Brothers in Arms” tour, hvor de spillede for udsolgte huse. Disse svenske musikere har i løbet af de sidste seks år modtaget overvældende positiv respons fra publikum, inklusiv deres optrædener i Danmark i 2019. Med seks talentfulde medlemmer ved roret, har de finjusteret deres show for at sikre, at denne koncert bliver den største og mest mindeværdige de nogensinde har afholdt.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 200 kr.

Bemærk at billetprisen stiger på dagen for koncerten.
Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten med A Tribute to Dire Straits varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.