Cafe K Aarhus

De mørkeblå farver kombineret med de brune lædermøbler, rå vægge og træborde bringer hyggen over dit besøg på Café K

Når du træder ind hos Cafè K i M.P. Bruuns Gade, bliver du med det samme omsluttet af en varme fra de smukke lokaler. Indretningen er stilfuld og klassisk og holdt i blålige og brune farver, der komplettere hinanden perfekt. Her har det ikke været overladt til tilfældighederne, da de nye lokaler skulle indrettes og caféen fremstår som en af de smukkeste i Århus.

Cocktails og råhygge på Cafe K

Nu er det jo ikke kun udseendet, det kommer an på, når der skal vælges cafe i Århus. Service og udbudet af mad og drikke gør bestemt også sit til, at det netop er den cafe, som vælges.

På Cafè K kan du få tilfredsstillet din sult uanset om den er til den lette side eller du er ude efter en portion, der skal holde dig mæt til dagen efter. Og menuen indeholder alt, hvad du kan forvente på en cafe, med et par muligheder for drinks efter maden. Du kan selvfølgelig også hygge dig med cacao, latte eller te og skal der lidt forkælelse med, så måske lige en cookie til den søde smag.

Servicen er helt i top, med en altid smilende og tålmodig betjening, når man nu ikke helt kan bestemme sig ud fra menukortet. Ligesom sin søster cafe på Trøjborg kan du få cocktails for 80 kr. og nogle gange kører de tilbudet med to ens cocktail for 80 kr.

Århus er kendt for århusianere, der sidder ude foran caféer, restauranter og barer på alle tider af året. Selv lidt kulde tager ikke modet fra folk, når det handler om at være social. Ved Café K kan du også sidde udenfor og med placeringen midt på M.P. Bruuns gade får du byens puls helt hen til bordet. Caféen har også en baggård, som de forventer kommer i brug til sommer 2021. Her kan du nyde den smukke baggårdsstemning, der findes mange steder i byen.

Cafe K Aarhus
Cafe K Aarhus

Et absolut plus ved besøget på Café K er inddelingen af lokalet. Her sidder du ikke i et stort lokale med følelsen af, at du bare er en i mængden. Her har du flere muligheder for at sætte dig godt til rette i et af de tre åbne rum, der er i caféen.

Der er god plads mellem bordene og det giver en mere intim oplevelse, hvor du kan snakke uden, at naboen overhøre din samtale. Her kan du selv vælge, om du vil sætte dig godt tilrette i de bløde lædersofaer eller i de behagelige stole.

Café K er en helårs cafe. Om vinteren indbyder de mørkeblå vægge sig som en varm dyne, du kan kravle ind under og om sommeren, når solen bager kan du sidde ude i baggården under åben himmel.

De rå vægge står rigtig godt til de brune lædermøbler og træbordene. Selv borddekorationen er holdt i samme træ nuance, som det øvrige inventar og helheden er med til at give en helt hjemmelige hygge.

Cafe K Aarhus
Cafe K Aarhus
Cafe K Aarhus

Følg Cafe K her på deres Facebookside.

Artiklen er ikke sponsoret

Nyeste artikler